5.9k Share this

Malcolm Sité és un actor i model equatoguineà, principalment conegut pel seu paper de Balotelli a la sèrie de televisió Chiringuito de Pepe. Juntament amb altres companys actors, va fundar l’Asociación de Actores Negros de España, i també és membre de l’Asociación Intercultural Bwato.

Sité va diplomar-se en Art Dramàtic per l’Escola Metròpolis, a més de realitzar un curs intensiu titulat “L’actor davant la càmera” a través de la de la Unión de Actores l’any 2007. Anteriorment, també havia realitzat cursos de veu i expressió corporal, el 2004, i el curs “L’actor al teatre i a la poesia”, el 2007.

La carrera artística de Malcolm Sité s’ha centrat, principalment en el teatre, on ha participat en l’obra Combate de negro y de perros, de Bernard-Marie Koltès, dirigida per Mikolaj Bielski i Borja Manero, o a Los Negros, de Jean Genet, dirigida per Miguel Narros. També ha col·laborat en diverses funcions com Othelo de William Shakespeare o Tres sombreros de copa, de Miguel Mihura.

Pel que fa a la televisió, Sité va aconseguir reconeixement a nivell espanyol gràcies al seu paper de Balotelli a la sèrie Chiringuito de Pepe, que va començar a emetre a la cadena Telecinco l’any 2014. Abans, però, també havia participat en diversos capítols de sèries com Aquí no hay quien viva, La que se avecina o Periodistas. A la pantalla gran va tenir un petit paper a la pel·lícula La conjura de El Escorial (2008) i, posteriorment, un paper més rellevant a la pel·lícula Palmeras en la nieve (2017).

Source: This post first appeared on

5.9k Share this